top of page

Pertandingan

Daftar segera dan sertai pertandingan program kesihatan kami yang akan membantu anda mencapai gaya hidup sihat dan aktif serta mencari jalan untuk mencapai badan dan minda yang lebih sihat. Dengan hadiah menarik yang tersedia, anda akan lebih bermotivasi untuk mencapai kesihatan yang optimum dan berasa lebih baik daripada sebelumnya. Jangan lepaskan peluang untuk menyertai komuniti kami yang sihat dan bertenaga dan mencapai matlamat kesihatan anda dengan sokongan dan sumber yang ada.

Pertandingan TikTok

Siapa kata pemakanan sihat mesti membosankan? Jom sertai pertandingan memasak menu sihat untuk mencari resipi makanan yang lazat dan berkhasiat yang boleh membuatkan anda cergas sepanjang hari!

photography poster.png

Pertandingan Fotografi

Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi hadiah dan mempromosikan kesihatan pergigian yang penting dengan menyertai pertandingan fotografi. Sediakan kamera anda dan tunjukkan kreativiti anda dan sampaikan mesej dengan cara yang menyeronokkan untuk menjadikannya lebih mudah difahami. Dengan menyertai pertandingan, anda juga boleh memberi inspirasi kepada orang lain untuk menjaga gigi mereka dengan lebih baik.

bottom of page